kyrka_advent _pan
Här prisas HeatFoto: Heat

Här är vinnarna från Näringslivsgalan

Näringslivsgalan var tillbaka efter pandemin och bland de prisade fanns Heat, Österby Gård och Sigtunahöjden.

centrum_artikel_host

Efter två år med pandemin och inställda galor var det igår dags för Näringslivsgalan i Scandinavian XPO. Sedan tidigare stod det klart att Per Taube utsetts till årets företagare och Erik Andersson Årets unga företagare. En välbesökt gala fick se pristagare för Årets Hållbarhetsföretag, Årets Besöksföretag, Årets innovatör och Årets nyetablering.

Österby gård med Saga Planting Svensson och Kristian Svensson utsågs till Årets hållbarhetsföretag med motiveringen att modern teknik stödjer uråldriga processer. Lotta Boman och Sigtunahöjden fick Årets Besöksnäringsföretag med motiveringen att man är orädd och har ett engagemang som sträcker sig långväga.

Till Årets innovatör utsågs Oscar Frez och Alexander Velu med företaget The Hills Yerba Mate där de har introducerat en produkt från Sydamerika i en relativt okänd marknad i Sverige. Slutligen prisades Daniel Wärnmark och Heat för att ha skapat en ordentlig impact i ett allt större upptagningsområde.

dackskifte_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

agy_oppethus

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys