valstadagen_pan
Sigtuna Vårdcentral får högst betyg av patienterna i den nationella patientenkätenFoto: Streetview

Här är kommunens populäraste vårdcentraler

Airport Sky Vårdcentral och Sigtuna Vårdcentral är kommunens populäraste vårdcentraler enligt patienterna själva.

centrum_artikel_host

Airport Sky Vårdcentral och Sigtuna Vårdcentral är kommunens populäraste vårdcentraler enligt patienterna själva enligt siffror från Nationella Patientenkäten som Mitt i Stockholm sammanställt.

Den nationella patientenkäten har summerats för 2019. Bland annat får patienter ange om de är nöjda med sin vårdcentral. Högst betyg i kommunen får Airport Sky Vårdcentral och Sigtuna Vårdcentral, båda har 94 procent nöjda patienter. Därefter följer Riddarens vårdcentral med 87 procent följt av Arkadens läkarmottagning.

Så nöjda är patienterna med vårdcentralen
Airport Sky vårdcentral, 94%
Sigtuna vårdcentral, 94%
Riddarens vårdcentral, 87%
Arkadens läkarmottagning, 85%
Märsta närvård, 84%
Märsta läkarhus, 83%
Din Doktor, 81%
Sigtuna läkarhus 81%
Valsta vårdcentral, 79%

Källa: Sveriges kommuner och landsting, Nationell patientenkät via Mitt i Stockholm 

mp_helsida
dödsolyckan i Valsta

Boende vill se sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter Under torsdagskvällen samlades hundratals kommuninvånare från alla möjliga stadsdelar för att minnas den 11-åring som kördes ihjäl på onsdagskvällen av en ökänd gängkriminell som tidigare dömts till kännbara fängelsestraff i tingsrätten men friats av hovrätten.

Morgonkollen

Notiser En ny dag gryr över kommunen och det ser ut att bli en fin dag med en temperatur på cirka 17 grader. Här är morgonkollen för dagen med uppdateringar om väder, trafik, kollektivtrafik och blåljus i området.

nrh_sigtuna

Café får böta för myrinvasion

Notiser Ett Café i Märsta åläggs nu vite för att inte ha kommit tillrätta med myrproblem trots återkommande påpekanden från Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

connys_helsida
ica_helsida

Humlegården ska bli samhällsviktig verksamhet

Nyheter Sigtuna kommun ska köpa Humlegården vilket märsta.mu avslöjade förra veckan: - Det här skulle vara ett strategiskt och långsiktigt köp. Vi vill att den här platsen ska fyllas med samhällsviktig verksamhet. En så central och unik plats som det här är ska komma invånarna till gagn.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu presenterar Morgonkollen - din dagliga sammanfattning av viktig information för dagen. Här är det senaste från den 7 juni:

elon_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens Morgonkollen med märsta.nu presenterar vi de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafiksituationen och blåljusrapporter i Märsta.

joes-helsida
sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

valstadagen

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
student_outsider
joes_outsider
valstadagen_outsider
nrh
mp_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ica_outsider
swedol_outsider