vinter_pan
RosersbergsbadetFoto: arkiv

Här är badvattnet varmast

Sigtuna kommuns senaste badtemperaturer visar på 25 grader på en plats i Mälaren.

centrum_artikel_host

I Rosersbergsbadet uppmättes hela 25 grader i vattnet. Det är den varmaste platsen att bada på bland strandbaden som kommunen sköter om. Men det är varmt på resterande strandbad också. Munkholmen har 23,6 grader, Sjudargården 24,4 och Steningebadet 23,6. Temperaturerna uppmättes under fredag morgon. Samtliga badplatser har tjänligt vatten. För den som vill bada inomhus så är det Midgårdsbadet som gäller, anläggningen öppnade i torsdags. Midgårdsbadets utedel håller stängt.

centrum_host_helsida
connys_helsida
vinter_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

oppethus_dec
slottsby_helsida
nrh_sigtuna

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

ica_helsida
defacto_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
oppethus_out
slottsby_outsider
storemore_out
pantamera_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
vinter_outsider
connys
nrh