centrum_panorama_hostshopping
Hanna Ringdahl, tillträdande VD för Clarion Hotel Arlanda.Foto: Pressbild

Hanna Ringdahl ny VD för Quality Hotel Arlanda XPO

Hanna Ringdahl kommer att tillträda som Hotelldirektör för Quality Hotel Arlanda XPO den 11 september.

centrum_artikel_host

Hanna Ringdahl har en imponerande bakgrund inom hotellbranschen med omfattande erfarenhet från olika ledande befattningar inom Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels). Hanna började sin karriär 2010 på Clarion Hotel Gillet och har avancerat genom olika positioner inom koncernen. Hennes senaste roll var som Operation Manager på Quality Hotel Arlanda XPO, vilket ger henne en djup förståelse för hotellets dynamik. Dessförinnan var hon hotellchef för Quality Hotel Friends och har även tjänstgjort som hotelldirektör för Comfort Hotel Norrköping i samband med dess öppnande.

Susanna Ståhl, driftsdirektör för Quality Hotel Sverige, beskriver Hanna som en värdefull kraft inom organisationen och betonar hennes ledarskapsförmåga och engagemang för gästupplevelsen. Hanna Ringdahl har en passion för gästfrihet och en stark kommersiell inriktning och har visat sig vara en driven ledare med en energifylld inställning. Hennes karriär inkluderar även erfarenhet från andra framstående hotell i Stockholm, såsom Clarion Hotel Stockholm.

Hanna Ringdahl själv uttrycker stolthet över sin nya roll som Hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO och ser fram emot att vara en del av dess utveckling. Hotellet, som är inriktat på möten och upplevelser, erbjuder en modern och bekväm plats för konferenser och avkoppling.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
klara_outsider
brobygget_outsider