Hanna Ringdahl, tillträdande VD för Clarion Hotel Arlanda.Foto: Pressbild

Hanna Ringdahl ny VD för Quality Hotel Arlanda XPO

Hanna Ringdahl kommer att tillträda som Hotelldirektör för Quality Hotel Arlanda XPO den 11 september.

centrum_artikel_host

Hanna Ringdahl har en imponerande bakgrund inom hotellbranschen med omfattande erfarenhet från olika ledande befattningar inom Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels). Hanna började sin karriär 2010 på Clarion Hotel Gillet och har avancerat genom olika positioner inom koncernen. Hennes senaste roll var som Operation Manager på Quality Hotel Arlanda XPO, vilket ger henne en djup förståelse för hotellets dynamik. Dessförinnan var hon hotellchef för Quality Hotel Friends och har även tjänstgjort som hotelldirektör för Comfort Hotel Norrköping i samband med dess öppnande.

Susanna Ståhl, driftsdirektör för Quality Hotel Sverige, beskriver Hanna som en värdefull kraft inom organisationen och betonar hennes ledarskapsförmåga och engagemang för gästupplevelsen. Hanna Ringdahl har en passion för gästfrihet och en stark kommersiell inriktning och har visat sig vara en driven ledare med en energifylld inställning. Hennes karriär inkluderar även erfarenhet från andra framstående hotell i Stockholm, såsom Clarion Hotel Stockholm.

Hanna Ringdahl själv uttrycker stolthet över sin nya roll som Hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO och ser fram emot att vara en del av dess utveckling. Hotellet, som är inriktat på möten och upplevelser, erbjuder en modern och bekväm plats för konferenser och avkoppling.

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

defacto_helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

connys_helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

ica_helsida
wenngarn_jul_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

slottsby_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

storemore_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
storemore_out
joes_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
wnngarn_jul_outsider