eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Haningebo döms för knuffar och slag mot P-vakter

En man från Haninge kommun döms för att ha knuffat och slagit två parkeringsvakter på Arlanda sedan de utfärdade en bot i maj 2018.

centrum_artikel_host

Mannen som är i 40-årsåldern såg rött sedan hans bil fick en P-bot av en parkeringsvakt. Han gick till attack mot vakten och dennes kollega, den ena vakten knuffades i bröstet med p-boten i handen, den andra vakten fick minst ett slag i nacken. Kollegan hade gått fram till 40-åringen och bett honom sluta då mannen började veva slag som träffade honom i nacken. 40-åringen hävdar att han dels knuffats fram och tillbaka med den ena vakten samt att det vevats slag från båda håll med den andra vakten. Han döms nu till villkorlig dom med samhällstjänst i 50 timmar. En påföljd som motsvarar en månads fängelse. Han ska också utge skadestånd till den ena parkeringsvaken på 5000 kronor.

spedition_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
spedition_outsider
pantamera_out
storemore_out
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider