helsida_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi

Haningebo döms för knuffar och slag mot P-vakter

En man från Haninge kommun döms för att ha knuffat och slagit två parkeringsvakter på Arlanda sedan de utfärdade en bot i maj 2018.

centrum_artikel_host

Mannen som är i 40-årsåldern såg rött sedan hans bil fick en P-bot av en parkeringsvakt. Han gick till attack mot vakten och dennes kollega, den ena vakten knuffades i bröstet med p-boten i handen, den andra vakten fick minst ett slag i nacken. Kollegan hade gått fram till 40-åringen och bett honom sluta då mannen började veva slag som träffade honom i nacken. 40-åringen hävdar att han dels knuffats fram och tillbaka med den ena vakten samt att det vevats slag från båda håll med den andra vakten. Han döms nu till villkorlig dom med samhällstjänst i 50 timmar. En påföljd som motsvarar en månads fängelse. Han ska också utge skadestånd till den ena parkeringsvaken på 5000 kronor.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
toppbanner

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out