centrum_panorama_hostshopping
Foto: märsta.nu

Handelsbanken stänger i Märsta Centrum

Handelsbanken som haft kontor i Märsta i flera decennier stänger och flyttar till Sigtuna: - Bakgrunden till Handelsbankens nuvarande omorganisation är att allt fler kunder väljer digitala mötesplatser för sina bankaffärer och i mindre utsträckning väljer att besöka bankkontor, säger kontorschefen Johanna Estman Larsson.

centrum_artikel_host

28:e juni kommer Handelsbanken att stänga i Märsta Centrum, ett kontor som de har haft i flera decennier. Bakgrunden är att allt fler kunder väljer digitala alternativ för sin bankaffär och inte fysiska besök. Man kommer att flytta över och utveckla kontoret i Sigtuna istället dit alla befintliga kunder är välkomna.
– Oavsett hur man vill träffa oss på banken, digitalt eller personligen, så kommer vi att hjälpa kunden. Det är viktigt att poängtera att vi endast lämnar en fysisk lokal, inte marknaden – vi ser fram emot att jobba vidare med våra privat- och företagskunder i hela Sigtuna kommun, uppger kontorschefen Johanna Esstman Larsson.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
joes-helsida
mp_helsida
nrh_sigtuna
karnkraft_m_topp
connys_helsida

Så deklarerar du smartast

Näringsliv Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
seniordag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

seniordag_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider
nrh
mp_outsider