eldsjal2024_pan
Handelsbanken och ABS WheelsFoto: Pressbild/ABS Wheels

Handelsbanken pratade ekonomi med ABS Wheels anställda

Handelsbanken i Märsta besökte ABS Wheels för att prata ekonomi med personalen.

centrum_artikel_host

Handelsbanken gav sig ut för att prata ekonomi, lån och sparande med ABS Wheels i Märsta. ABS Wheels är kund hos banken och nu har även anställda flyttat över sina konton dit.
– Dom arbetar väldigt mycket lokalt och det känns alltid tryggt med att få nära och bra service, min personal vart mycket nöjda med hjälpen de fick på plats och i snitt har 80% valt att flytta över sina konton dit berättar Andie Lahdo,

Efter att Handelsbankens kontorschef Johanna Estman Larsson hållit sitt föredrag samlades alla till lunch och den som ville kunde prata mer privat.
– Vi finns lokalt i Märsta och det är alltid lika roligt att besöka våra företagskunder. Vi fick många bra frågor och ser fram emot att hjälpa de anställda med sin privatekonomi, berättar Johanna Estman Larsson

centrum_host_helsida
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

steningekompani_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

eldsjal2024_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys
mp_eu_outsider