moderat_fokus_pan
Foto: Norrtälje kommun

Fortsatt över 30 fall

Coronafallen i kommunen är kvar på samma nivå för vecka 34 som vecka 33. Efter en uppdatering hos FHM skrevs siffran upp under torsdagen.

centrum_artikel_host

Vecka 34 visar på 35 fall av covid-19, vilket är bara ett fall mindre än vecka 33. Totalt under pandemin har 4748 kommuninvånare testats positivt med covid-19, vilket är 9,6 procent av den totala befolkningen. I Regionen var det 1920 fall. Elva stockholmare uppges vårdas på intensiven men inga ytterligare har avlidit. Totalt under pandemin har 266 253 stockholmare smittats, vilket är 11,1 procent av befolkningen.

Artikeln uppdateras…

Fotnot: märsta.nu uppgav tidigare att antalet fall var 16 vilket inte stämmer. Siffrorna som presenterades via FHM:s hemsida skrevs upp under dagen.

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

pantamera_avc_helsida
moderat_fokus_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

ica_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

hockeyskola_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

nrh_sigtuna

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

centrum_host_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

sap_sep23_helsida
connys_helsida
adhd_kommun

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
moderat_bli_medlem
nrh
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
hockeyskola_outsider
kommun_adhd_outsider
connys
centrum_outsider_host
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider