centrum_panorama_hostshopping

Hägg ny huvudtränare för Wings HC

Wings har gjort klart med Jörgen Hägg som tränare för A-laget.

centrum_artikel_host

Wings HC har kontrakterat Jörgen Hägg som ny huvudtränare med ett tvåårigt avtal. Med sin omfattande erfarenhet av att arbeta med unga spelare kommer Jörgen att vara en stor tillgång för klubben. Utöver sin roll som huvudtränare kommer han även att vara utvecklingsansvarig för Wings ungdomsverksamhet.

Jörgen Hägg har en imponerande tränarkarriär bakom sig, med tidigare uppdrag hos Djurgården, AIK och Örebro, där han har arbetat med juniorlag. Han har även varit huvudtränare för Stockholm Nord och Skåne i TV-pucken, där han har vunnit både guld och silver med Stockholm Nord. Dessutom har han haft ledande roller som sportchef i Vallentuna och huvudtränare i Göta/Traneberg.

Som utvecklingsansvarig för Wings ungdom kommer Jörgen att arbeta strategiskt med planering och vara aktiv som instruktör på isen med ungdomslagen. Detta är en spännande tid för Wings HC.

Sportchefen Björn Danielsson kommenterar:
”Jörgen är en strukturerad och skicklig tränare med stor erfarenhet på flera olika nivåer. Han är taktiskt skicklig och står för en kreativ ishockey som utvecklar spelare. Det känns väldigt bra att Jörgen valt att komma till Wings för att utveckla vårt A-lag samt ungdomssektion.”

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
klara_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider