defacto_pan2020
Bröderna Duvert i samband med Mångkamps-SM i ÖrebroFoto: Insändarbild

Guld och silver för bröderna Duvert på SM

I helgen har Mångkamps-SM avgjorts där de tre bröderna Duvert deltog och två kom hem med medaljer.

centrum_artikel_host

Bröderna Kevin, Theodor och Elliot Duvert har tävlat i mångkamps-SM, de tävlar för Tureberg men är fostrade i IFK Märsta och är uppväxta i kommunen. Tävlingarna var i senior, M/K22 och P/F19. Elliot tog hem guldet i P19-klassen med mer än 200 poäng ner till tvåan. Han hoppade högst i höjdhoppet där det blev exakt 2 meter. Han höll i övrigt jämn nivå i alla grenar fram till guldet. I M22 tog Theodor silver medan storebror Kevin kom sexa i seniorklassen

defacto_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

moderat_pan_helsida
humbacken_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

connys_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

pantamera_avc_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
swedol_outsider
humbacken_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host