Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Grov misshandel på buss

Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

centrum_artikel_host

Klockan 00:33 på söndagsnatten var två brottsoffer, som hade rest med buss från Märsta, utsatta för en våldsam attack. Enligt polisen hade offren blivit tillsagda av de fem männen på bussen att vara tysta. En av gärningspersonerna gick sedan till fysisk attack mot ett av offren. När det andra offret ingrep för att skydda sin vän, blev även han brutalt misshandlad.

Misshandeln eskalerade när bussen stannade vid busstorget i Sigtuna. De fem gärningspersonerna fortsatte angreppet på offren genom att använda slag och sparkar. Trots det våldsamma överfallet behövde ingen av brottsoffren ambulanssjukvård.

Polisen sattes snabbt in i ärendet och genomför nu en omfattande utredning för att identifiera och lokalisera de misstänkta gärningspersonerna. Ingen av de fem misstänkta var kvar på platsen när polisen anlände till busstorget.

connys_helsida
joes-helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

slottsby_helsida
centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
storemore_out
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
ica_outsider