helsida_bostad
Mats GreweFoto: Privat

Grewe ny ordförande i Wings

Annika Bröms fick prioritera om på grund av hälsoskäl och meddelat Wings att hon inte kunde bli ordförande. Mats Grewe valdes på årsmötet.

centrum_artikel_host

Wings har hållit årsmöte. Johan Karlsson lämnade i förtid för några månader sedan och Annika Bröms övertog som tf. ordförande. Nu är det klart med en ordinarie ordförande i Mats Grewe:
– Jag ser fram mot att leda Wings och fortsätta utveckla föreningen tillsammans med styrelsen och alla engagerade ledare, spelare, medlemmar och sponsorer. Det händer mycket positivt i Wings nu, säger Mats Grewe i ett uttalande.

Jonathan Pettersson blir vice ordförande och övriga ledamöter är Krister Nilsson, Henrik Larsson, Robin Lindén, Jesper Romell samt Annika Bröms som kvarstår i styrelsen. På mötet fastställdes verksamhetsplan och budget för 21/22-säsongen.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

ungdomsarbete_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022