eldsjal2024_pan
Foto: Centerpartiet

Gill Brodin ny ordförande i Centerpartiet – Stomberg blir gruppledare

Efter årsmötet i torsdags kväll blev det klart att Gill Brodin och Johan Stomberg byter plats med varandra, Brodin blir ordförande och Stomberg gruppledare.

centrum_artikel_host

Gill Brodin blir den nya ordföranden för Centerpartiet efter torsdagskvällens årsstämma. Under stämman genomfördes förändringar i både styrelsen och i gruppledarrollen. Johan Stomberg tar över som gruppledare efter att Gill Brodin har valt att avgå från rollen för att istället fokusera på att leda partiet som ordförande.

Centerpartiet uttrycker sin tacksamhet till alla medlemmar som närvarade vid stämman och särskilt till Svante Linusson för hans inspirerande presentation om ämnen som ”papperspengar” och artificiell intelligens. En stor eloge riktas även till Fredrik Brodin för hans ledarskap under stämman.

Vidare erkänner partiet Owe Karlsson och Gunilla Karlsson för deras långa och lojala tjänst i partiet. Centerkvinnorna i Sigtuna kommun, med Marie Unander-Scharin som ordförande, delade med sig av sina insatser för jämställdhet mellan kvinnor och män, pojkar och flickor, och andra viktiga frågor.

eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host