eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Gateau har öppnat upp på Terminal 2 och 5

Fazer, i samarbete med SSP Group, har introducerat Gateau, det populära hantverksbageriet, på Arlanda flygplats.

centrum_artikel_host

De nyöppnade caféerna i terminal 2 och terminal 5 erbjuder resenärer en unik och inbjudande atmosfär, kombinerat med personlig service och ett omfattande sortiment av matiga smörgåsar, lättare lunchalternativ, nybakat kaffebröd, läckra bakverk och färskbryggt kaffe.

Under höst och vinter kommer Fazer att öppna ytterligare två Gateau-caféer på Arlanda, ett i Sky City och ett i det nya mat- och dryckeskonceptet Marknadsplatsen.

Johan Rosenblom, ansvarig för Fazer Retail, uttrycker entusiasm över möjligheten att etablera Gateau på en så betydande plats som Arlanda, där årligen 19 miljoner resenärer och 15 000 anställda passerar. De första två caféerna har redan öppnat och fått positiv respons från besökare.

Gateau på Arlanda kommer att erbjuda ett omfattande sortiment av bröd och bakverk, bakt av skickliga bagare och konditorer. Besökare kan njuta av färskbryggt kaffe, frukostfrallor, matiga smörgåsar, sallader till lunch och de utsökta bakverken från Gateau. Gästerna har möjlighet att sitta ned i den inbjudande miljön med flera sittplatser eller ta med sig godsakerna på sin resa. Gateaus öppettider på Arlanda är från kl. 05:00 till 22:00.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

mp_helsida_eu

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

storemore_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider