Foto: Pressbild

Gateau etablerar fyra caféer på Arlanda

Fazer och SSP Group ingår ett partnerskap för att öppna fyra Gateau caféer på Arlanda flygplats i höst.

centrum_artikel_host

Caféerna kommer att finnas på olika platser inom flygplatsen – Marknadsplatsen och F-piren i terminal 5, Sky City och terminal 2. Besökare och resenärer kommer att kunna njuta av hantverksbakat bröd, kaffebröd, bakverk bakade på franskt vis och en lättare lunchmeny.

Fazer betonar sitt engagemang för meningsfulla matupplevelser och expansionen av Gateau hantverksbageri. De ser fram emot att vara närvarande på den attraktiva platsen Arlanda flygplats och betonar att detta partnerskap med SSP Group kommer att göra det möjligt att erbjuda högkvalitativa hantverksbakade produkter och mat.

Gateaus sortiment på Arlanda kommer inkludera ett brett utbud av bröd och konditoriprodukter, alla handbakade av skickliga bagare och konditorer. Caféernas inredning kommer att följa Gateaus kännetecknande stil av inbjudande och varm atmosfär med inslag av marmor och mörkt trä. SSP Group kommer att driva de nya caféerna under licensavtal.

SSP Group uttrycker stolthet över partnerskapet och framhåller Gateaus historia och passion för hantverk och kvalitet. De ser detta samarbete som en möjlighet att differentiera sig och förstärka resenärernas upplevelse på Arlanda.

Gateau är ett etablerat hantverksbageri med anor från 1937 och kombinerar den franska baktraditionen med svenska klassiska bakverk. Gateau har redan 34 caféer i Stockholm, Uppsala och Skåne och är en del av Fazer sedan 2011.

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

storemore_helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

connys_helsida
wenngarn_jul_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

joes-helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

defacto_helsida
centrum_host_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

pantamera_avc_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

ica_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ica_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out