helsida_bostad
Iris GanibegovicFoto: Magnus Granhagen

Ganibegovic gör comeback

Iris Ganibegovic gör comeback i skånelatröjan efter ett år som reserv i både HIF Sif och Skånela.

centrum_artikel_host

I slutet av säsongen gjorde Iris Ganibegovic en match i Herrallsvenskan med Skånela. Han har under den gångna säsongen varit stand by för HIF SIF och Skånela IF. Nu kommer han få snöra på sig skorna igen och resa landet runt för att representera Skånela i Allsvenskan.
– Vi vet vad vi får av Iris och det är vi mycket tillfreds med. Trots sitt uppehåll från spel på allsvensk nivå är vi övertygade att Iris kommer göra oss bättre. Hans motivation är högre än på länge vilket var en förutsättning för att känna att denna lösning skulle vara intressant. Iris brinner massor för att fortsätta att utvecklas och bli bättre, dessutom vill han göra allt vad han kan för att göra Skånela bättre, uppger skånelatränaren Jimmy Karlsson i ett uttalande.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
arbete_outsider