centrum_panorama_hostshopping
Iris GanibegovicFoto: Magnus Granhagen

Ganibegovic gör comeback

Iris Ganibegovic gör comeback i skånelatröjan efter ett år som reserv i både HIF Sif och Skånela.

centrum_artikel_host

I slutet av säsongen gjorde Iris Ganibegovic en match i Herrallsvenskan med Skånela. Han har under den gångna säsongen varit stand by för HIF SIF och Skånela IF. Nu kommer han få snöra på sig skorna igen och resa landet runt för att representera Skånela i Allsvenskan.
– Vi vet vad vi får av Iris och det är vi mycket tillfreds med. Trots sitt uppehåll från spel på allsvensk nivå är vi övertygade att Iris kommer göra oss bättre. Hans motivation är högre än på länge vilket var en förutsättning för att känna att denna lösning skulle vara intressant. Iris brinner massor för att fortsätta att utvecklas och bli bättre, dessutom vill han göra allt vad han kan för att göra Skånela bättre, uppger skånelatränaren Jimmy Karlsson i ett uttalande.

oppethus_helsida_2023
moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

defacto_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

pantamera_avc_helsida
humbacken_helsida
centrum_host_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
pantamera_out
oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
humbacken_outsider