socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Gängkriminell greps på Arlanda

En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

centrum_artikel_host

Mannen valde frivilligt att återvända till Sverige och möttes upp av svensk polis vid ankomsten rapporterar TV4. Gripandet utfördes av både uniformerade och civilklädda poliser, inklusive personal från insatsstyrkan. Mannen greps direkt när han klev av planet från Dubai och fördes sedan bort i handbojor. Åklagaren anser att bevisningen mot mannen är stark och det ses som ett framsteg i utredningen att han gripits. Mannen själv förnekar anklagelserna och hävdar att han inte är skyldig till brotten. Han valde att återvända till Sverige för sin och sin familjs skull samt för att bemöta anklagelserna. Mannen är misstänkt för tiotals grova brott i Stockholmsområdet och var internationellt efterlyst.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Nyheter Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

forstamaj_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna