centrum_panorama_hostshopping
Pinbackshallen ska inte rivas

Galleriabygge var ett Aprilskämt

märsta.nu:s artikel under måndagen var som ni kanske anade ett aprilskämt och vi ber om ursäkt om någon tagit illa upp. Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) var inte informerad om skämtet på förhand men uppskattade ett gott skratt.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommun kommer inte att sälja Pinbackshallen för att en galleria ska ta plats. Alla saker som påstods i artikeln på 1:a april saknar grund och är fabricerade. märsta.nu hade heller inte informerat varken Sigtuna kommun eller Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande om saken. märsta.nu kan ibland informera berörda vid aprilskämt, ofta har de medverkat, ibland inte. I detta fall slog vi till utan att informera. Men skämtet verkade uppskattat och de flesta förstod att det var ett skämt.

Det var 11:e året i rad som märsta.nu har aprilskämt och våra läsare är införstådda med att det dyker upp något oväntat denna dag. Ute på stan var det bara positiva reaktioner.
– Jag vaknade upp och klickade in på sidan direkt för att se vad ni hittat på detta år, sa en läsare.

På sociala medier var det under måndagskvällen över 6000 läsare som hade nåtts och ett 60-tal facebookanvändare hade kommenterat, 250 användare hade gillat eller på annat sätt interagerat med händelsen. Vi hoppas ni fick en trevlig lässtund och hoppas har ni några bra ideér för kommande års skämt så får ni gärna höra av er.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out