eldsjal2024_pan

Fyra till sjukhus efter olycka i Trosta

Två bilar krockade under onsdagskvällen i Trosta på väg 273 och fyra personer fick föras till sjukhus.

centrum_artikel_host

Larm om olyckan kom vid 17.30-tiden på onsdagen. Två bilar krockade i Trostakorsningen utanför Arlanda. Enligt UNT.se skadades fyra personer i olyckan som samtliga fick föras till sjukhus. En av personerna fick klippas loss ur bilen. Skadeläget är oklart. Men Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik. En kvinna i 70-årsåldern är misstänkt enligt Polisen.

connys_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
connys
storemore_out
pantamera_out
centrum_outsider_host