sap_feb_pan
På bild från vänster: Jani Petäjistö, Nazaah Waliullah, Edin Dizdarevic och Philip Rosenberg.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Fyra guld på SM för Kim Taekwondo

Kim Taekwondo svarade för en enastående insats på Svenska Mästerskapen i Helsingborg under lördagen.

centrum_artikel_host

På lördagen var Helsingborg värd för årets Svenska Mästerskap i taekwondo, som också markerade avslutningen på årets tävlingar. Kim Taekwondo imponerade stort och upprepade sin framgång från Svenska Cupen 3 genom att bärga guld i samtliga viktklasser. Detta innebär en monumental seger och titeln Svenska Mästare för laget.

Den prestation som Kim Taekwondo levererade var enastående, med alla fyra tävlande som tog guld och slutade på förstaplatsen totalt över samtliga fyra tävlingar i elitserien. Detta gör dem till förstarankade inom sina respektive viktklasser efter det gångna året.

Nazaah Waliullah och Philip Rosenberg visade sin överlägsenhet genom att inte bara ta hem seger i dagens tävling utan också vinna samtliga fyra deltävlingar under 2023. Deras imponerande prestation öppnar dörrar för landslaget även under 2024 och lovar en spännande fortsättning på deras framgångsrika resa.

funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

connys_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
connys
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider