eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Fyra gripna för attacken mot kommunhuset

Polis har gripit fyra personer under natten misstänkta för attacken mot kommunhuset.

centrum_artikel_host

Kriminalinspektör Martin Wallin vid Sollentunapolisen meddelar att fyra personer gripits misstänkta för förberedelse till grov allmänfarlig ödeläggelse.
– Gripandet skedde i Märsta och bedöms vara kopplat till de oroligheter vi har sett under den senaste tiden. Närmare kommentarer kan inte lämnas om ärendet i nuläget då utredarna behöver möjlighet få arbeta vidare med förundersökningen, uppger Wallin för märsta.nu

Der var natten mot måndag som kommunhuset attackerades med en så kallad molotovcocktail. Branden utvecklade sig inte men orsakade visa förstörelse i entrén.

connys_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out