moderat_sep_pan
Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen.Foto: Wings

Fyra från Wings i TV-Pucken

Wingsspelarna Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen har tagits ut till TV-Pucken för Uppland: - Jag är glad och tacksam att jag fått äran att vara med Upplands TV-puck lag och förtroendet att få vara assisterande kapten, säger Oscar Bröms till märsta.nu

centrum_artikel_host

Efter ett par uttagningsträningar har Uppland offentliggjort vilka som spelar i TV-pucken. Uppland är i Grupp A där de ställs mot Stockholm Nord, Stockholm Syd, Södermanland, SIF-laget och Gotland. I Upplands lag finns i år fyra spelare representerade från Wings; Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen.

Bröms assisterande kapten
märsta.nu tog pulsen på Oscar Bröms, Sigtuna, efter beskedet om att han kommit med:
– Jag är glad och tacksam att jag fått äran att vara med Upplands TV-puck lag och förtroendet att få vara assisterande kapten. Det är ett skönt gäng att spela med. Jag ser fram mot att möta andra lag i kvalspelet, säger han.

Prioriterar både skola och hockey
Det är hård träning och stort brinnande intresse för hockeyn som är en bidragande orsak till att samtliga spelare tagits ut. Oscar Bröms berättar att han satsar hårt även på skolan men att målet är att göra det bästa med hockeyn samtidigt för att se hur långt han kan ta sig. Han tränar fem dagar i veckan, både individuellt och med laget.
– Mitt fokus nu är att Upplands-laget ska gå så långt som möjligt i TV-pucken. Och jag ska göra mitt bästa för att laget ska gå så bra som möjligt och ha en rolig tid tillsammans.

TV-Pucken spelas 9-11 september på Gotland för Upplands lag. Matcherna brukar tv-sändas.

ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

connys_helsida
defacto_helsida
toppbanner
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

svenska cupen

Seger för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela IF vann i Svenska Cupen på söndagen mot Kungsängens SK med 29-26: - Bra och jämn match, kul att vinna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

division 3

Befäster serieledning

Fotboll FC Arlanda befäster sin serieledning i Division 3 efter 2-0 hemma mot Sundbyberg på lördagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

galan_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
arbete_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out