eldsjal2024_pan
Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen.Foto: Wings

Fyra från Wings i TV-Pucken

Wingsspelarna Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen har tagits ut till TV-Pucken för Uppland: - Jag är glad och tacksam att jag fått äran att vara med Upplands TV-puck lag och förtroendet att få vara assisterande kapten, säger Oscar Bröms till märsta.nu

centrum_artikel_host

Efter ett par uttagningsträningar har Uppland offentliggjort vilka som spelar i TV-pucken. Uppland är i Grupp A där de ställs mot Stockholm Nord, Stockholm Syd, Södermanland, SIF-laget och Gotland. I Upplands lag finns i år fyra spelare representerade från Wings; Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen.

Bröms assisterande kapten
märsta.nu tog pulsen på Oscar Bröms, Sigtuna, efter beskedet om att han kommit med:
– Jag är glad och tacksam att jag fått äran att vara med Upplands TV-puck lag och förtroendet att få vara assisterande kapten. Det är ett skönt gäng att spela med. Jag ser fram mot att möta andra lag i kvalspelet, säger han.

Prioriterar både skola och hockey
Det är hård träning och stort brinnande intresse för hockeyn som är en bidragande orsak till att samtliga spelare tagits ut. Oscar Bröms berättar att han satsar hårt även på skolan men att målet är att göra det bästa med hockeyn samtidigt för att se hur långt han kan ta sig. Han tränar fem dagar i veckan, både individuellt och med laget.
– Mitt fokus nu är att Upplands-laget ska gå så långt som möjligt i TV-pucken. Och jag ska göra mitt bästa för att laget ska gå så bra som möjligt och ha en rolig tid tillsammans.

TV-Pucken spelas 9-11 september på Gotland för Upplands lag. Matcherna brukar tv-sändas.

steningekompani_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

pantamera_avc_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

storemore_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

connys_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

aldreomsorg_helsida
centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

eldsjal2024_helsida
spedition_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
eldsjal2024_out
connys
spedition_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
outsider_aldreomsorg