eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Full aktivitet på Valsta torg under sommarlovet

Under sommarlovet kommer Fritidsbanken och Brobygget att finnas på Valsta torg varje dag.

centrum_artikel_host

Fritidsbanken och Brobygget finns på Valsta torg hela sommaren, där man prova på olika sporter och man kan låna utrustning om man önskar. Det kommer vara bemannat mellan 12-16 varje dag.
– Brobyggets ledare hjälper till vid aktiviteterna och bjuder yngre besökare på mellanmål. Olika lokala föreningar kommer besöka torget under sommaren och presentera sina verksamheter. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp mellan klockan 12.00-16.00. För alla åldrar, ung som gammal, hälsar Ola Holmberg, platsansvarig på Fritidsbanken.

Aktiviteterna som Brobygget håller är en del av Samhällsbyggnadslyftet som syftar till minska och motverka segregation i kommunen.
– Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar för gratis utlåning. Fritidsbanken i Sigtuna kommun drivs av kommunens kultur- och fritidsförvaltning och öppnade tidigare under året i nyrenoverade lokaler på Stationsgatan 4 i Märsta.

centrum_host_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

aldreomsorg_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
storemore_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
outsider_aldreomsorg
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
spedition_outsider