centrum_panorama_hostshopping
Claudia OlssonFoto: Pressbild

Frukostklubben bjuder in 300:e talaren

I år firar Destination Sigtunas affärsnätverk Frukostlubben 30 år och snart är det dags för den 300:e talaren att inta podiet.

centrum_artikel_host

Det lokala nätverket Frukostklubben samlar företagare från hela kommunen. I 30 år har nätverket bjudit in talare, 299 talare har varit uppe och pratat, nu är det dags för 300:e talaren. Det sker 19:e november. Allt från koncernchefer till sportprofiler och näringslivsrepresentanter har varit med.
– Vi har inspirerats, minglat och lyssnat på intressanta talare i 30 års tid. Det är helt fantastiskt vilken uppslutning vi haft och fortfarande har i vårt affärsnätverk, säger Anna Lakmaker, vd Destination Sigtuna.

Mötet kommer äga rum på Scandinavian XPO. En plats som bidrar till framtiden i kommunen, Sverige och världen. 300:e talaren är Claudia Olsson, Stellar Capacity, utnämnd till Young Global Leader av the World Economic Forum:
– Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Det finns ett stort engagemang och en stark företagaranda i vår destination och vi ser nätverkande och samarbete som vårt viktigaste konkurrensmedel. Frukostklubben är en viktig och sammanhållande del i det arbetet, fortsätter Anna Lakmaker.

 

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider