socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Pressbild

Frithiofs restaurang har öppnat upp

Stjärnkrögaren Pontus Frithiofs restaurang La Girafe har öppnat upp på Arlanda.

centrum_artikel_host

Swedavia har utökat utbudet på Stockholm Arlanda Airport med öppningen av restaurangen La Girafe by Pontus Frithiof, inspirerad av det mångkulturella Paris. Restaurangen erbjuder en atmosfär uppdelad i två avdelningar; Bistro och Food & Bar, där den senare stoltserar med flygplatsens största bardisk och ett brett utbud av rätter. La Girafe kombinerar klassisk fransk gastronomi med exotiska inslag från bland annat Vietnam, Marocko och New Orleans, och serverar allt från frukost till ett stort utbud av smårätter, förrätter, varmrätter och efterrätter. Swedavia understryker att La Girafe möter resenärernas efterfrågan på ett fine dining-koncept som erbjuder en exceptionell matupplevelse på Arlanda.

mp_helsida_eu
connys_helsida
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider