nationaldagen_pan
Stjärnkrögaren Pontus Frithiof lämnar inte Arlanda även om Pontus in the air checkar ut.Foto: Pressbild

Frithiof lanserar ny krog på Arlanda

Pontus Frithiof som lägger ner Pontus in the air på Terminal 5 etablerar systerkrog till La Girafe på Arlanda istället.

centrum_artikel_host

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof riktade i våras kraftig kritik mot Swedavia för att inte göra tillräckligt för att minska köerna så att resenärer kunde handla i butiker eller äta mat i restaurangerna. Hans krog Pontus in the air på Terminal 5 är på gång att avvecklas. Istället blir det nytt koncept av La Girafe, en systerkrog till den etablering som finns på Kungsholmen. Etableringen sker på Terminal 5 food market.
– Vi är glada över att få öppna vår kvarterskrog på nytt. Den har blivit ännu mysigare och har fått en helt uppdaterad meny, fylld av god mat och dryck. Detta i kombination med ett nytt grymt erfaret team som kommer ta väl hand om våra gäster. Vi alla delar ambitionen om att göra La Girafe mer tillgängligt och till det naturliga valet för alla som önskar det lilla extra, snabb och bra service till rimliga priser, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

connys_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out