centrum_panorama_hostshopping
Ludvig Fredman längst fram med fanan Foto: Insändarbild

Fredman fick bära fanan på invigningen av EYOF

Ludvig Fredman fick hedersuppdraget att vara fanbärare på EYOF i samband med invigningen.

centrum_artikel_host

IFK Märstas Ludvig Fredman fick hedersuppdraget att bära fanan i samband med att EYOF i Maribor invigdes. I själva tävlingarna lyckades Fredman dock inte komma på pallen när han mätte sina krafter med de främsta unga kulstötarna och diskuskastare i Europa. Ludvig stötte 16.65m i kula vilket gav en 14:e plats men tyvärr ingen final. I diskus kastade han 52.19 som är ett fint resultat men det gav en 15:e plats och ingen final. Ludvig är dock alltjämt en av Sveriges främsta talanger inom kast- och stötgrenar. EYOF är Europeiska ungdomsolympiska sommarspelen och avgjordes 23-29 juli i Maribor.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out