moderat_pan_nov

Framdörrar stängs på bussarna

SL meddelar att framdörrar på bussar kommer att stängas från och med torsdag 13:e januari.

centrum_artikel_host

Bussarnas framdörrar stängs i SL-trafiken. Från och med torsdag sker all påstigning via bakdörrarna. SL ber alla med anledning av det att visa omtanke när man kliver av och på samt hjälpa varandra hålla avstånd.
– Vi stänger framdörrarna för att säkra att trafiken kan gå för fullt. Då är det extra viktigt att våra resenärer tar ansvar och betalar för sin resa, säger David Lagneholm, chef för trafikförvaltningen och VD för AB SL.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider