centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/Sigtuna if

Fotbollsskolan i Sigtuna uppmärksammades på Friends

Sigtuna IF:s fotbollsskola har blivit en succé och i sommar utökas den med en extra vecka. I samarbete med Svenska Fotbollsförbundet har skolan fått extra uppmärksamhet efter en ny film som släpptes nyligen.

centrum_artikel_host

Sigtuna IFs fotbollsskola i samarbete med Svenska Fotbollsförbundets ”Fotbollsskola – Lira blågult” har fått extra uppmärksamhet nyligen i samband med landskamperna på Friends Arena. En ny film, som till stor del är inspelad i Sigtuna, har släppts och i filmen berättar Victor Blomgren om hur han som barn såg fram emot varje dag och längtade efter att få dra på sig den blågula tröjan. Nu är Victor ansvarig för fotbollsskolan, vilket kräver mycket tid.

Planeringen sträcker sig egentligen från innan årsskiftet och pågår fram till och under sommaren med start vecka 24 då första veckan drar igång. Trots allt jobb är det värt varje sekund, enligt Victor. Dessutom ger fotbollsskolan ungdomsledare chansen att visa sina ledaregenskaper och kanske få sitt första sommarjobb. Sigtuna IFs fotbollsskola har vuxit från år till år och i sommar utökas den med en extra vecka. Just nu ser det ut som att deltagarantalet med råge kommer att passera 300 barn, uppdelat på tre tillfällen under sommarlovet.

Denna text genererades med en textrobot

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
klara_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider