moderat_pan_nov
Mats Holmberg som speaker

Fotbollsprofilen har avlidit

Mats Holmberg, mångårig ordförande i Upplands Fotbollförbund och Märsta IK, har avlidit.

centrum_artikel_host

Märsta IK meddelar under lördagen att Mats Holmberg avlidit. Mats var ordförande för Märsta IK under många år och även ordförande i Upplands FF under lång tid. På senare år var han hedersordförande i Märsta IK och agerade även speaker. Han avled efter en kort tids sjukdom.

Märsta IK skriver följande meddelande via Facebook:
En av Sigtuna kommuns största idrottsprofiler med ett stort hjärta för Märsta IK har nu lämnat oss med stor saknad.

Mats meritlista är lång i fotbollens tjänst, han har varit ordförande i Märsta ik under många år samt ordförande i Upplands FF.

Låt oss minnas Mats som den entusiastiska och glada supportern han alltid varit, som på bilden med mikrofonen och blocket gjorde det han trivdes mest med, att vara speaker för sitt MIK.”

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
swedol_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out
vintermarknad_outsider