centrum_panorama_hostshopping

Fotbollshelg: Här är matcherna som avgörs på planen

Fotbollssäsongen är i full gång och helgen bjuder på flera spännande matcher runtom i landet. I den här artikeln tar vi en titt på helgens fotbollsmatcher i Division 6S och Division 3. Från fredag kväll till söndag kväll möts olika lag på planen för att kämpa om poängen. Här är allt du behöver veta inför helgens matcher.

centrum_artikel_host

Fotbollssäsongen är i full gång och denna helg står flera spännande matcher på agendan. Först ut är division 6S-matchen mellan Frösunda och Märsta IK2, som äger rum på Össeby IP på fredagskvällen klockan 19.30. Samtidigt spelas även en annan division 6S-match mellan Rosersbergs IK2 och Vaksala2 på Råbergsvallen, med avspark klockan 20.00.

På fredagskvällen spelas även en match i division 3 mellan Bollstanäs och Märsta IK på Bollstanäs IP, med start klockan 20.00. Det blir en tuff match för båda lagen och förväntningarna är höga.

På lördag är det dags för en division 6S-match mellan Lohärad och Wigör på Norrtälje Sportcentrum med avspark klockan 16.00. Publiken förväntas få se en spännande match med många målchanser.

Söndagskvällen bjuder på en annan division 6S-match mellan Märsta Syrianska FC och Procyon2 på Midgårdsvallen med avspark klockan 19.00. Det blir en intressant match där båda lagen kommer att kämpa hårt för att vinna. (OBS matchen är uppskjuten)

Sammanfattningsvis ser helgens fotbollsprogram mycket spännande ut och det finns flera matcher att se fram emot. Vi önskar alla lag lycka till och hoppas på en spännande och underhållande helg på planen!

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

nrh_sigtuna

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

defacto_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
connys_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh
connys
joes_outsider
swedol_outsider
ica_outsider