sap_feb_pan

Fotbollshelg: Här är matcherna som avgörs på planen

Fotbollssäsongen är i full gång och helgen bjuder på flera spännande matcher runtom i landet. I den här artikeln tar vi en titt på helgens fotbollsmatcher i Division 6S och Division 3. Från fredag kväll till söndag kväll möts olika lag på planen för att kämpa om poängen. Här är allt du behöver veta inför helgens matcher.

centrum_artikel_host

Fotbollssäsongen är i full gång och denna helg står flera spännande matcher på agendan. Först ut är division 6S-matchen mellan Frösunda och Märsta IK2, som äger rum på Össeby IP på fredagskvällen klockan 19.30. Samtidigt spelas även en annan division 6S-match mellan Rosersbergs IK2 och Vaksala2 på Råbergsvallen, med avspark klockan 20.00.

På fredagskvällen spelas även en match i division 3 mellan Bollstanäs och Märsta IK på Bollstanäs IP, med start klockan 20.00. Det blir en tuff match för båda lagen och förväntningarna är höga.

På lördag är det dags för en division 6S-match mellan Lohärad och Wigör på Norrtälje Sportcentrum med avspark klockan 16.00. Publiken förväntas få se en spännande match med många målchanser.

Söndagskvällen bjuder på en annan division 6S-match mellan Märsta Syrianska FC och Procyon2 på Midgårdsvallen med avspark klockan 19.00. Det blir en intressant match där båda lagen kommer att kämpa hårt för att vinna. (OBS matchen är uppskjuten)

Sammanfattningsvis ser helgens fotbollsprogram mycket spännande ut och det finns flera matcher att se fram emot. Vi önskar alla lag lycka till och hoppas på en spännande och underhållande helg på planen!

Denna text genererades med en textrobot

EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Sport Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

skridskodisco_helsida
upplandscupen

MIK klara för final

Sport Märsta IK tog sig vidare till final Upplandscupen efter 6-3 borta mot Skokloster.

centrum_host_helsida
sportlov

Möller förlänger med U23-landslaget

Sport Sigtunatränaren Martin Möller förlänger med U23 landslaget: - En bidragande orsak till att jag valde att tacka ja till en förlängning är det samarbete som har utvecklats under åren med A-landslaget med Peter och Magnus, säger Martin i ett uttalande.

fritidsbanken_sportlov

MIK klara för Division 3

Sport Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

foraldranatverk_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Sport Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

funkisfest_helsida
spedition_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida
division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Sport I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

steningekompani_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

division 3

MIK pressade tabelltvåan

Sport Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Sport I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider