centrum_panorama_hostshopping

Fotbollshelg: Här är matcherna som avgörs på planen

Fotbollssäsongen är i full gång och helgen bjuder på flera spännande matcher runtom i landet. I den här artikeln tar vi en titt på helgens fotbollsmatcher i Division 6S och Division 3. Från fredag kväll till söndag kväll möts olika lag på planen för att kämpa om poängen. Här är allt du behöver veta inför helgens matcher.

centrum_artikel_host

Fotbollssäsongen är i full gång och denna helg står flera spännande matcher på agendan. Först ut är division 6S-matchen mellan Frösunda och Märsta IK2, som äger rum på Össeby IP på fredagskvällen klockan 19.30. Samtidigt spelas även en annan division 6S-match mellan Rosersbergs IK2 och Vaksala2 på Råbergsvallen, med avspark klockan 20.00.

På fredagskvällen spelas även en match i division 3 mellan Bollstanäs och Märsta IK på Bollstanäs IP, med start klockan 20.00. Det blir en tuff match för båda lagen och förväntningarna är höga.

På lördag är det dags för en division 6S-match mellan Lohärad och Wigör på Norrtälje Sportcentrum med avspark klockan 16.00. Publiken förväntas få se en spännande match med många målchanser.

Söndagskvällen bjuder på en annan division 6S-match mellan Märsta Syrianska FC och Procyon2 på Midgårdsvallen med avspark klockan 19.00. Det blir en intressant match där båda lagen kommer att kämpa hårt för att vinna. (OBS matchen är uppskjuten)

Sammanfattningsvis ser helgens fotbollsprogram mycket spännande ut och det finns flera matcher att se fram emot. Vi önskar alla lag lycka till och hoppas på en spännande och underhållande helg på planen!

Denna text genererades med en textrobot

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
connys
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out