sap_feb_pan

Fotbollsfeber på flera spelplatser i helgen

Fotbollsentusiaster runt om i kommunen förbereder sig för en helg full av spänning när flera viktiga matcher spelas i olika divisioner. Nedan följer en sammanfattning av några av de mest intressanta matcherna:

centrum_artikel_host

Division 6V: Sigtuna IF-Runhällen. Sigtuna IF är redo att spela sin andra match för säsongen när de möter Runhällen på Ansgarsvallen på fredagskvällen. Efter en imponerande 3-1-seger i sin premiärmatch mot Vaksala2 ser Sigtuna IF ut att ha bra form inför mötet med Runhällen. Avspark: 19.00.

Division 5 Dam: Vaksala3-SigtunaMärsta United. Det är historisk premiär för det nya laget SigtunaMärsta United när de möter Vaksala3 på Årsta IP på lördag eftermiddag. Efter en lång förberedelseperiod och träningar är spelarna nu redo att göra sin första officiella match och visa upp sin talang på planen. Avspark: 16.00

Division 6S: Märsta IK2-Alsike. Märsta IK2 möter Alsike på Midgårdsvallen på lördag eftermiddag. Efter att ha förlorat sin premiärmatch mot Kungsängen med 2-0 förra helgen är Märsta IK2 ivriga att ta revansch och ta sina första poäng för säsongen. Avspark: 15:00

Division 7V: Wigör2-Harbo2. Wigör2 möter Harbo2 på Odensala IP på söndag förmiddag. Båda lagen letar efter sin första seger för säsongen efter att ha förlorat sina premiärmatcher förra helgen. Avspark: 12.00

Division 4: Bälinge-Rosersberg. Bälinge möter Rosersberg på Bälinge IP på söndag eftermiddag. Bälinge har haft en trög start på säsongen med två förluster på de första tre matcherna, medan Rosersberg har samlat fyra poäng på samma antal matcher och ser ut att vara i bra form inför mötet. Avspark: 16.15

Division 3: Rinkeby-Märsta IK. Märsta IK möter Rinkeby på Knutby Bollplan på söndag eftermiddag. Märsta IK har samlat sju poäng på de första fyra matcherna och har chans att klättra upp i tabellen med en seger mot Rinkeby, som ligger just ovanför dem på tabellen. Avspark: 16.00

Fotnot: Denna text genererades med en textrobot

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

fritidsbanken_sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Handboll I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
connys
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out