vinter_pan
Munkholmsbadet

Fortsatt varmt i badvattnet

Sommarens slut hägrar men för den som vill klämma ut det sista av badsäsongen så är det fortfarande kring 21-22 grader i vattnet.

centrum_artikel_host

Vid Sigtuna kommuns senaste badkontroller visade samtliga badvatten över 20 grader. Munkholmsbadet som är kallast hade en temperatur på 20,9 grader. Varmast är det på Sjudargården med 22,2 grader i vattnet. Kallast är det i Munkholmen med 20,9 grader. Samtliga strandbad har tjänligt badvatten enligt normen för EU-bad.

Temperaturer
Munkholmen 20,9
Sjudargården 22,7
Rosersberg 22,1
Steningebadet 21,7

ica_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

storemore_helsida
slottsby_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

connys_helsida
defacto_helsida
vinter_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

oppethus_dec

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
ica_outsider
nrh
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
vinter_outsider
oppethus_out
swedol_outsider
storemore_out
connys