vintermarknad_pan
Munkholmsbadet

Fortsatt varmt i badvattnet

Sommarens slut hägrar men för den som vill klämma ut det sista av badsäsongen så är det fortfarande kring 21-22 grader i vattnet.

centrum_artikel_host

Vid Sigtuna kommuns senaste badkontroller visade samtliga badvatten över 20 grader. Munkholmsbadet som är kallast hade en temperatur på 20,9 grader. Varmast är det på Sjudargården med 22,2 grader i vattnet. Kallast är det i Munkholmen med 20,9 grader. Samtliga strandbad har tjänligt badvatten enligt normen för EU-bad.

Temperaturer
Munkholmen 20,9
Sjudargården 22,7
Rosersberg 22,1
Steningebadet 21,7

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
marknaden_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
connys
pantamera_out
dackskifteoutsider