centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/MTR

Fortsatt pendelstrul i helgen

Det kommer råda fortsatt strul med pendeltåget till och från Märsta/Rosersberg hela nyårshelgen.

centrum_artikel_host

Problemen fortsätter för pendeltåget. Linjerna till och från Märsta/Rosersberg dras med störningar på grund av personalbrist. Under fredagen var det både personalbrist och ett urspårat tåg i stökade som stökade. SL uppger att det är både inställda avgångar och 30-minuterstrafik. Resenärer uppmanas ha koll via SL-appen. Även Arlanda Express är drabbat av stopp, dock pga tekniskt fel.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

humbacken_helsida
moderat_pan_helsida
oppethus_helsida_2023
connys_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Nyheter Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Extra

Blodig man hittad i trapphus

Nyheter Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
humbacken_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
nrh