nationaldagen_pan

Fortsatt över tjugo fall i kommunen

Antalet covid-19-fall i kommunen är kvar över tjugo för andra veckan i rad.

centrum_artikel_host

Vecka 31 mer än fördubblades antalet covid-19-fall i kommunen jämfört med vecka 30, nu för vecka 32 är det en liten ökning från 21 till 23 bekräftade fall av covid-19. Totalt under pandemin har 4696 kommuninvånare bekräftats smittade med covid-19 vilket motsvarar 9,48 procent av den totala befolkningen. Drygt 110 kommuninvånare har avlidit med covid-19.

I hela Region Stockholm rör det sig om 2047 konstaterade fall, tre stockholmare vårdas på intensiven men ingen mer har avlidit. Totalt under pandemin har 2155 personer vårdats på intensiven och 4364 har avlidit.

centrum_host_helsida
connys_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna