defacto_pan2020
RosersbergsbadetFoto: arkiv

Fortsatt över 20 grader i vattnet

De senaste mätningarna av badtemperaturer i strandbaden visar på fortsatt över 20 grader.

centrum_artikel_host

Kommunens senaste mätningar av strandbaden i kommunen visar att det är över 20 grader överallt. Kallast är det i Steningebadet med 20,5, varmast i Rosersberg med 22,3. Sjudargården har 21,5 och Munkholmsbadet 21 grader.

Kommunen fyller på sand på strandbaden vilket kan leda till begränsningar av badplatserna. Munkholmsbadet kommer få sand idag torsdag, Rosersberg på fredag. Sjudargården har fått sand under måndag och tisdag denna vecka.

centrum_host_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

humbacken_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider