centrum_panorama_hostshopping
RosersbergsbadetFoto: arkiv

Fortsatt över 20 grader i vattnet

De senaste mätningarna av badtemperaturer i strandbaden visar på fortsatt över 20 grader.

centrum_artikel_host

Kommunens senaste mätningar av strandbaden i kommunen visar att det är över 20 grader överallt. Kallast är det i Steningebadet med 20,5, varmast i Rosersberg med 22,3. Sjudargården har 21,5 och Munkholmsbadet 21 grader.

Kommunen fyller på sand på strandbaden vilket kan leda till begränsningar av badplatserna. Munkholmsbadet kommer få sand idag torsdag, Rosersberg på fredag. Sjudargården har fått sand under måndag och tisdag denna vecka.

centrum_host_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
connys