helsida_bostad
Foto: Norrtälje kommun

Fortsatt över 100 fall

Det är fortsatt över 100 covid-19-fall i kommunen.

centrum_artikel_host

För fjärde veckan i följd så minskar antalet konstaterade fall av covid-19 i kommunen. Vecka 19 var det 104 fall i kommunen enligt FHM. Det är en klar minskning sedan toppen vecka 13 med 252 fall. Totalt under pandemin har 4437 kommuninvånare testats positivt för covid-19. Antalet sjukdomsfall per 10 000 invånare var förra veckan 21.

Under hela pandemin har det varit 896/100 000 invånare. Grannkommunen Väsby registrerade förra veckan 144 fall.
– Nedgången av antalet patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård fortsätter. Däremot är det fortfarande ett stort antal patienter med covid-19 som är så svårt sjuka att de behöver intensivvård. Nu måste vården ha kapacitet för att ta hand om sådan vård som skjutits fram, men som måste genomföras före sommaren. Därför är det viktigt att vi fortsätter minska smittspridningen. Det gör vi bäst genom att du vaccinerar dig så snart du får erbjudande om det samt fortsätter att följa alla råd och rekommendationer oavsett om du är vaccinerad eller inte, säger Johan Bratt, tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

connys_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh