eu_valet_panorama
Foto: Norrtälje kommun

Fortsatt över 100 fall

Det är fortsatt över 100 covid-19-fall i kommunen.

centrum_artikel_host

För fjärde veckan i följd så minskar antalet konstaterade fall av covid-19 i kommunen. Vecka 19 var det 104 fall i kommunen enligt FHM. Det är en klar minskning sedan toppen vecka 13 med 252 fall. Totalt under pandemin har 4437 kommuninvånare testats positivt för covid-19. Antalet sjukdomsfall per 10 000 invånare var förra veckan 21.

Under hela pandemin har det varit 896/100 000 invånare. Grannkommunen Väsby registrerade förra veckan 144 fall.
– Nedgången av antalet patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård fortsätter. Däremot är det fortfarande ett stort antal patienter med covid-19 som är så svårt sjuka att de behöver intensivvård. Nu måste vården ha kapacitet för att ta hand om sådan vård som skjutits fram, men som måste genomföras före sommaren. Därför är det viktigt att vi fortsätter minska smittspridningen. Det gör vi bäst genom att du vaccinerar dig så snart du får erbjudande om det samt fortsätter att följa alla råd och rekommendationer oavsett om du är vaccinerad eller inte, säger Johan Bratt, tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör.

connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna