eldsjal2024_pan

Fortsatt minskning av smittade

Trots att allt fler provtas för covid-19 är det färre som bekräftas smittade.

centrum_artikel_host

För fjärde veckan i rad är det en minskning av antalet bekräftade covid-19-fall i kommunen. På torsdagen kom FHM:s senaste siffror för vecka 29 som visar att sex fall av covid-19 rapporterats. Totalt i kommunen under hela pandmein har 415 konstaterats smittade. Siffran för vecka 29 är samtidigt den lägsta noterade under hela pandemin sedan vecka 12. Antalet dödsfall redovisas inte av FHM om de är färre än tio i en kommun, vilket de är i Sigtuna kommun.

I hela regionen noterades 627 smittade personer under vecka 29. Antalet avlidna till följd av covid-19 var fem personer i hela regionen, totalt har nu 2372 avlidit av covid-19 i Region Stockholm. Intensivvårdsfallen uppgick förra veckan till fyra personer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida
connys_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

spedition_helsida
steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
storemore_out
stentekompani_outsider