vinter_pan

Fortsatt högtryck för märsta.nu

märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

centrum_artikel_host

Att märsta.nu har en viktigare roll än någonsin var mars ett bevis på då coronapandemin drog in över kommunen. märsta.nu hade rekordmånga läsare i mars och är enda lokalmedia med bevakning dygnet runt kombinerat med ett helt gratis innehåll.
– Vi har haft trogna annonsörer som stöttat märsta.nu under dessa veckor, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Under april har ytterligare lokala annonsörer anslutit och stärkt märsta.nu:s verksamhet i dessa kristider.
– Vi kommer fortsätta leverera våra nyheter och bevaka coronapandemin ur ett lokalt perspektiv. Kommuninvånarna kan räkna med oss samtidigt som vi uppmanar lokala företag att välja märsta.nu för sin annonsering för att både nå större delen av alla kommuninvånare och öka sina chanser till försäljning samt att ert företag syns i kontrollerad kontext vilket sociala medier inte kan garantera, fortsätter Iskandar.

I april var det 83 000 användare på sidan och totalt 355 000 besök. En annons på märsta.nu kunde visas upp till 680 000 bara under april.
– Lokala medier är viktigare än någonsin och märsta.nu är den enda lokaltidningen med säte i Sigtuna kommun, konstaterar Iskandar.

Behöver ni nå kommuninvånare med en annons och samtidigt stödja lokaljournalistik i Sigtuna kommun? Maila oss på adressen nedan

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

oppethus_dec

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

slottsby_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

joes-helsida
vinter_helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

ica_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

nrh_sigtuna

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

defacto_helsida

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

storemore_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Meliva tar över Märsta Närvård

Näringsliv Meliva, en ledande vårdgivare i Sverige, har nyligen välkomnat två nya verksamheter, Kvartersakuten Mörby Centrum och Märsta Läkarhus/Märsta Närvård, till sitt nätverk.

Tufft för småföretagare i kommunen

Näringsliv Förutsättningarna för små företag i Sigtuna är sämre än i de flesta andra kommuner i landet, enligt en kartläggning av Småföretagarnas Riksförbund med hjälp av Småföretagarindex.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

comment bander fort sans viagra.
nrh
pantamera_out
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
connys
vinter_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider
oppethus_out