centrum_panorama_hostshopping

Fortsatt högtryck för märsta.nu

märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

centrum_artikel_host

Att märsta.nu har en viktigare roll än någonsin var mars ett bevis på då coronapandemin drog in över kommunen. märsta.nu hade rekordmånga läsare i mars och är enda lokalmedia med bevakning dygnet runt kombinerat med ett helt gratis innehåll.
– Vi har haft trogna annonsörer som stöttat märsta.nu under dessa veckor, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Under april har ytterligare lokala annonsörer anslutit och stärkt märsta.nu:s verksamhet i dessa kristider.
– Vi kommer fortsätta leverera våra nyheter och bevaka coronapandemin ur ett lokalt perspektiv. Kommuninvånarna kan räkna med oss samtidigt som vi uppmanar lokala företag att välja märsta.nu för sin annonsering för att både nå större delen av alla kommuninvånare och öka sina chanser till försäljning samt att ert företag syns i kontrollerad kontext vilket sociala medier inte kan garantera, fortsätter Iskandar.

I april var det 83 000 användare på sidan och totalt 355 000 besök. En annons på märsta.nu kunde visas upp till 680 000 bara under april.
– Lokala medier är viktigare än någonsin och märsta.nu är den enda lokaltidningen med säte i Sigtuna kommun, konstaterar Iskandar.

Behöver ni nå kommuninvånare med en annons och samtidigt stödja lokaljournalistik i Sigtuna kommun? Maila oss på adressen nedan

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
connys
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider