vintermarknad_pan

Fortsatt hög punktlighet för pendeltågen

Drygt 9 av 10 pendeltåg går och ankommer i tid till sina stationer.

centrum_artikel_host

MTR som trafikerar pendeltågen åt SL uppger att egenpunktligheten på pendeltågen är 98,8 procent, det innebär punktlighet baserat på faktorer som enbart MTR kan påverka. När det gäller den totala punktligheten så är den på 91,7 procent men då är det inklusive faktorer som olyckor, tillbud, spårfel, spårspring och så vidare. Obehöriga på spårområde är den vanligaste orsaken till förseningarna eftersom trafiken då måste stannas.

dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
nrh
pantamera_out
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider