Foto: Transportstyrelsen

Fortfarande färre antalet landningar

Drygt 8000 plan landade på Arlanda i oktober, det är fortfarande över 3000 färre än förväntat antal jämfört med före pandemin.

centrum_artikel_host

8 060 plan landade på Arlanda i oktober vilket är en klar ökning jämfört med förra året när antalet uppgick till 5338 plan. Dock är det fortfarande färre än förväntat antal som uppgår till 11 400 enligt siffror som Newsworthy sammanställt från Transportstyrelsen. 64 procent av landningarna utgörs av utrikesflyg. Sedan covidutbrottet i mars 2020 till och med oktober 2022 är det 90 000 färre plan än förväntat som landat på både Arlanda och Bromma.

ica_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
ica_outsider
joes_outsider