moderat_pan_nov
Foto: Transportstyrelsen

Fortfarande färre antalet landningar

Drygt 8000 plan landade på Arlanda i oktober, det är fortfarande över 3000 färre än förväntat antal jämfört med före pandemin.

centrum_artikel_host

8 060 plan landade på Arlanda i oktober vilket är en klar ökning jämfört med förra året när antalet uppgick till 5338 plan. Dock är det fortfarande färre än förväntat antal som uppgår till 11 400 enligt siffror som Newsworthy sammanställt från Transportstyrelsen. 64 procent av landningarna utgörs av utrikesflyg. Sedan covidutbrottet i mars 2020 till och med oktober 2022 är det 90 000 färre plan än förväntat som landat på både Arlanda och Bromma.

defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
nrh
swedol_outsider
pantamera_out