moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Förstärker med Källmyr

Skånela IF förstärker med David Källmyr som lämnar Hammarby för spel i märstalaget.

centrum_artikel_host

Källmyr var i Skånela under 19/20-säsongen men lämnade sen för Rimbo. Han var denna säsong i Hammarby i Handbollsligan men där har speltiden uteblivit på grund av hård konkurrens i och med att ”Bajen” spelar i Handbollsligan. Han blir spelklar direkt till onsdagskvällens match borta mot Varberg.
– Det känns jätteroligt att vara tillbaka i Skånela och Märsta. Skånela är en förening jag trivs väldigt bra i, bland annat på grund av min tid jag hade på Arlandagymnasiet. Det känns inspirerande att komma till en toppklubb i Allsvenskan som jag tycker har något mycket bra på gång. Och framför allt att spela hemma i Borgen igen, säger Källmyr i ett uttalande.

Tränare Jimmy Karlsson tycker att Källmyrs utveckling varit bra i både Rimbo och Hammarby. Det är även ett plus att han fortfarande är ung och utvecklingsbar. Han spelar främst som M6.
– Vi får ta ett steg i taget i början här och han ska få växa in i det denna säsong. På kort sikt kommer det handla mycket om anfallsspel men både vi och David har ambitionen att stärka upp kvalitet på bägge planhalvorna. Därför känns det bra att ha skrivit på ett längre kontrakt där vi kan jobba med lite kontinuitet, säger Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

julmarknad_2022
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

dackskifte_helsida
agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vintermarknad_helsida
connys_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

advent_kyrka_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
connys
nrh
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider