nationaldagen_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Förstärker med Källmyr

Skånela IF förstärker med David Källmyr som lämnar Hammarby för spel i märstalaget.

centrum_artikel_host

Källmyr var i Skånela under 19/20-säsongen men lämnade sen för Rimbo. Han var denna säsong i Hammarby i Handbollsligan men där har speltiden uteblivit på grund av hård konkurrens i och med att ”Bajen” spelar i Handbollsligan. Han blir spelklar direkt till onsdagskvällens match borta mot Varberg.
– Det känns jätteroligt att vara tillbaka i Skånela och Märsta. Skånela är en förening jag trivs väldigt bra i, bland annat på grund av min tid jag hade på Arlandagymnasiet. Det känns inspirerande att komma till en toppklubb i Allsvenskan som jag tycker har något mycket bra på gång. Och framför allt att spela hemma i Borgen igen, säger Källmyr i ett uttalande.

Tränare Jimmy Karlsson tycker att Källmyrs utveckling varit bra i både Rimbo och Hammarby. Det är även ett plus att han fortfarande är ung och utvecklingsbar. Han spelar främst som M6.
– Vi får ta ett steg i taget i början här och han ska få växa in i det denna säsong. På kort sikt kommer det handla mycket om anfallsspel men både vi och David har ambitionen att stärka upp kvalitet på bägge planhalvorna. Därför känns det bra att ha skrivit på ett längre kontrakt där vi kan jobba med lite kontinuitet, säger Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida
eldsjal2024_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

connys_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

seniormassa_pan
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
connys
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host