kyrka_advent _pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Första segern för Skånela

Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_artikel_host

Efter bara en enda poäng i Damallsvenskan kunde Skånela på söndagen ta två poäng mot Kroppskultur, 28-22 skrevs slutresultatet till. En överraskande seger i och med att Kroppskultur tagit fyra segrar på sex matcher inför mötet mot Skånela.
– Jag tycker att vi är bättre spelmässigt hela matchen. Vi var bra bakåt, bra målvaktsspel, bra anfallsspel men bränner mycket, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Wernheim efter matchen.

Skånela ledde med 13-9 i paus men tappade ledningen efter 17 minuter då Kroppskultur var ikapp. Skånela ryckte sen åt sig en ledning på nytt och tappade inte den.

Målen
Wiberg 11, Kou Aune 4, Huusko Smeds 3, Libom 3, Tenggren 3, Forsberg 2, Lindgren 1, Sigg 1

agy_oppethus
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

julmarknad_2022
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

connys_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
dackskifteoutsider
connys
vintermarknad_outsider