eldsjal2024_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Första segern för Skånela

Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_artikel_host

Efter bara en enda poäng i Damallsvenskan kunde Skånela på söndagen ta två poäng mot Kroppskultur, 28-22 skrevs slutresultatet till. En överraskande seger i och med att Kroppskultur tagit fyra segrar på sex matcher inför mötet mot Skånela.
– Jag tycker att vi är bättre spelmässigt hela matchen. Vi var bra bakåt, bra målvaktsspel, bra anfallsspel men bränner mycket, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Wernheim efter matchen.

Skånela ledde med 13-9 i paus men tappade ledningen efter 17 minuter då Kroppskultur var ikapp. Skånela ryckte sen åt sig en ledning på nytt och tappade inte den.

Målen
Wiberg 11, Kou Aune 4, Huusko Smeds 3, Libom 3, Tenggren 3, Forsberg 2, Lindgren 1, Sigg 1

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

steningekompani_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

mp_helsida_eu
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
storemore_out