centrum_panorama_hostshopping
Ett plan kommer lastat från Arlanda till CypernFoto: Pressbild/Tui

Första chartern på över ett år

TUI skickade iväg sitt första flyg för i år till Medelhavet under måndagsmorgonen.

centrum_artikel_host

För första gången på över ett år skickade TUI charter till Medelhavet. märsta.nu kunde förra veckan rapportera om att Ving också skickat ner plan med turistande svenskar till olika destinationer kring Medelhavet.

För att underlätta resandet så erbjuder man covid-tester i anslutning till resan. TUI kommer att ha destinationer från Arlanda till Grekland, Spanien och Cypern. På måndagsmorgonen var det Larnaca i Cypern som fick besök av charter från Arlanda.
– Vi är väldigt glada att kunna starta upp chartersäsongen inför sommaren. Både för våra kunders skull men också för alla våra medarbetare och vänner nere på destinationerna som är glada att åter kunna igen välkomna alla svenska turister. Äntligen reser vi, säger Adam Györki, kommunikationsansvarig på TUI.

Enligt Györki har TUI:s kunder drömt om resor och många har bokat till Grekland eller Spanien i sommar. Andra har redan bokat upp till Thailand eller Zanzibar till i vinter.
– Vi tror att många tycker att det känns tryggare att boka en paketresa just nu efter det gånga året. Paketreselagen ger ett bra skydd.

brobygget_2024

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
connys
brobygget_outsider