moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Försökte slita ut man ur bil

Två personer försökte slita ut en man ur sin bil under morgonen: - De lyckades inte men mannen har blivit slagen i huvudet, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Vid 9-tiden i morse larmades polis till Valsta med anledning av att en man utsatts för ett rånförsök, två okända personer försökte stjäla mannens bil. De försökte dra ut honom ur bilen och slog honom i huvudet. När försöket misslyckades så lämnade de två gärningsmännen platsen i en bil.

Mannen larmade dock polisen först 40-45 minuter efter händelsen varpå det inte gick att sätta igång någon jakt efter de misstänkta. Det är oklart huruvida det blir rubricering avseende rån, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel eller misshandel. Gärningsmännen fick dock inte med sig något uppger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
julmarknad_2022
moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
marknaden_outsider