sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Försökte slita ut man ur bil

Två personer försökte slita ut en man ur sin bil under morgonen: - De lyckades inte men mannen har blivit slagen i huvudet, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Vid 9-tiden i morse larmades polis till Valsta med anledning av att en man utsatts för ett rånförsök, två okända personer försökte stjäla mannens bil. De försökte dra ut honom ur bilen och slog honom i huvudet. När försöket misslyckades så lämnade de två gärningsmännen platsen i en bil.

Mannen larmade dock polisen först 40-45 minuter efter händelsen varpå det inte gick att sätta igång någon jakt efter de misstänkta. Det är oklart huruvida det blir rubricering avseende rån, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel eller misshandel. Gärningsmännen fick dock inte med sig något uppger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov

Gängkriminell greps på Arlanda

Nyheter En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

sportlov
foraldranatverk_helsida
funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida
skridskodisco_helsida
spedition_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida
EXTRA

Insatsen avslutad efter explosion i port

Nyheter Den 25 januari klockan 23.46 inträffade en detonation i Valsta, där flera inringare från bostadsområdet rapporterade en kraftig smäll. Polispatruller kallades omedelbart till platsen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
spedition_outsider
pantamera_out
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
connys
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna