centrum_panorama_hostshopping

Förseningar i pendeltågstrafiken

På grund av växelfel är det störningar i pendeltågstrafiken under fredagsmorgonen

centrum_artikel_host

Pendeltågstrafiken på linjerna 40, 41 och 42 påverkas av förseningar på upp till 20 minuter på grund av ett växelfel vid Stockholm City. Störningen påverkar resenärer på flera stationer, inklusive Märsta och Rosersberg.

Trafikverket uppger att prognos saknas för när trafiken kan återgå till normala tidtabeller. Under tiden kan tåg ställas in eller köra förbi vissa stationer med kort varsel. Resenärer uppmanas att vara uppmärksamma på plattformsskyltar och utrop ombord på tågen för uppdaterad information.

Pendeltågslinjerna 40, 41 och 42 är viktiga förbindelser för många pendlare och växelfelet har därför stor påverkan på morgonens resor. Trafikverket arbetar för att åtgärda problemet så snabbt som möjligt men kan i nuläget inte ge någon exakt tidpunkt för när det kommer att vara löst.

Felet förbi Stockholm är nu åtgärdat men det finns ett spårfel i Nynäshamn vilket kan påverkar trafik mot Märsta och Rosersberg

Uppdaterad 11.00

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider