helsida_bostad
Marcus Brixskiöld är numera moderatpolitiker
Mattias AskersonFoto: Pressbild
Gunnar StrömmerFoto: Pressbild

Förre S-profilen i Moderaternas styrelse

Moderaterna har valt ny styrelse och bland de nyvalda finns förre S-politikern Marcus Brixskiöld: - Det känns väldigt inspirerande att få leda den nya, utökade styrelsen och föreningens arbete under valrörelsen. Eftersom vi har flera aktiviteter, såväl interna medlemsaktiviteter som externa möten och kampanjer inbokade under kommande månader och fram till valet, känns det mycket tryggt och roligt att vi nu blir fler som kan hjälpas åt med uppdraget att vinna valet i september, säger Mattias Askerson (M) ordförande.

centrum_artikel_host
Mattias Askerson omvaldes som ordförande för Moderaterna i samband med årsmötet som gästades av partisekreterare Gunnar Strömmer. Mötet inleddes med en uppdatering av Olov Holst inför valet som även höll tal om vikten av moderatledd kommunledning efter valet. Strömmer höll ett tal om partiets arbete och fokusområden inför valet. Strömmer ska ha berömt (M) i Sigtuna för sin ”vinnarkultur”.

Efter det genomfördes årsmöteshandlingarna och en ny styrelse valdes inför valet. Den största skrällen var att förre S-politikern Marcus Brixskiöld valdes in, Brixskiöld var även med i Medborgerlig samling inför valet 2018. Till vice ordförande valdes Erik Langby. Camilla Lindström och André Muskus valdes in som nya. resterande var omval.

ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
arbete_outsider