centrum_panorama_hostshopping
Marie Axelsson och Ardalan Shekarabi besöker Tullverket

Förre ministern besöker Tullverket tillsammans med Marie Axelsson

Måndag förmiddag den 23 oktober besöker Ardalan Shekarabi, rättspolitisk talesperson, Tullverket på Arlanda tillsammans med Marie Axelsson, oppositionsråd i Sigtuna kommun. Syftet med besöket är att få en insikt i hur Tullverket arbetar för att förhindra illegal införsel av vapen och narkotika.

centrum_artikel_host

Ardalan Shekarabi, tidigare socialminister och nuvarande rättspolitisk talesperson, kommer att göra ett betydelsefullt besök på Arlanda den 23 oktober. Tillsammans med Marie Axelsson, oppositionsråd i Sigtuna kommun, kommer han att besöka Tullverket för att få en djupare förståelse för deras insatser när det gäller att bekämpa illegal införsel av vapen och narkotika.

Tullverket spelar en avgörande roll i att säkerställa Sveriges gränser och att förhindra att farliga substanser och föremål smugglas in i landet. Besöket kommer att ge Ardalan Shekarabi och Marie Axelsson möjlighet att diskutera de utmaningar och framgångar som myndigheten har upplevt i sitt arbete.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

mp_tack_helsida

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
brobygget_outsider