vinter_pan
Marie Axelsson och Ardalan Shekarabi besöker Tullverket

Förre ministern besöker Tullverket tillsammans med Marie Axelsson

Måndag förmiddag den 23 oktober besöker Ardalan Shekarabi, rättspolitisk talesperson, Tullverket på Arlanda tillsammans med Marie Axelsson, oppositionsråd i Sigtuna kommun. Syftet med besöket är att få en insikt i hur Tullverket arbetar för att förhindra illegal införsel av vapen och narkotika.

centrum_artikel_host

Ardalan Shekarabi, tidigare socialminister och nuvarande rättspolitisk talesperson, kommer att göra ett betydelsefullt besök på Arlanda den 23 oktober. Tillsammans med Marie Axelsson, oppositionsråd i Sigtuna kommun, kommer han att besöka Tullverket för att få en djupare förståelse för deras insatser när det gäller att bekämpa illegal införsel av vapen och narkotika.

Tullverket spelar en avgörande roll i att säkerställa Sveriges gränser och att förhindra att farliga substanser och föremål smugglas in i landet. Besöket kommer att ge Ardalan Shekarabi och Marie Axelsson möjlighet att diskutera de utmaningar och framgångar som myndigheten har upplevt i sitt arbete.

ica_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida
vinter_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

vinter_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
storemore_out
ica_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider