kommun_skoterska

Förluster för Rosersberg och Sigtuna IF

Både Sigtuna IF och Rosersbergs IK föll under fredagen i sina matcher.

centrum_artikel_host

I division 4 möttes Roslagsbro och Rosersbergs IK, där Rosersbergs IK förlorade med 5-1. Roslagsbro ledde med 2-0 i halvtid och utökade sin ledning till 3-0 under den andra halvleken. I den 54:e minuten reducerade Joakim Brolund för Rosersbergs IK, men Roslagsbro gjorde ytterligare två mål innan matchen var över. Detta var Rosersbergs sjunde raka förlust, och laget ligger nu fem poäng från säker mark i tabellen.

I division 6 Västra möttes Elvan och Sigtuna IF, där Sigtuna IF förlorade med 4-1. Elvan ledde med 2-1 i halvtid. Sigtunas mål gjordes av Philip Strauss och innebar 2-1. Under den andra halvleken gjorde Elvan två raka mål. Sigtuna IF ligger på sjätte plats i tabellen med sju poäng. Den 3 juni möter de serieledaren Enköping United.

Denna text genererades med en textrobot

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

nrh_sigtuna
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

adhd_kommun
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

mp_ute_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

joes-helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
nrh
pantamera_out
kommun_adhd_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
mp_ute_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
kommun_skoterska_outsider