centrum_panorama_hostshopping

Förluster för Rosersberg och Sigtuna IF

Både Sigtuna IF och Rosersbergs IK föll under fredagen i sina matcher.

centrum_artikel_host

I division 4 möttes Roslagsbro och Rosersbergs IK, där Rosersbergs IK förlorade med 5-1. Roslagsbro ledde med 2-0 i halvtid och utökade sin ledning till 3-0 under den andra halvleken. I den 54:e minuten reducerade Joakim Brolund för Rosersbergs IK, men Roslagsbro gjorde ytterligare två mål innan matchen var över. Detta var Rosersbergs sjunde raka förlust, och laget ligger nu fem poäng från säker mark i tabellen.

I division 6 Västra möttes Elvan och Sigtuna IF, där Sigtuna IF förlorade med 4-1. Elvan ledde med 2-1 i halvtid. Sigtunas mål gjordes av Philip Strauss och innebar 2-1. Under den andra halvleken gjorde Elvan två raka mål. Sigtuna IF ligger på sjätte plats i tabellen med sju poäng. Den 3 juni möter de serieledaren Enköping United.

Denna text genererades med en textrobot

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys