defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i sista omgången – Hammarby numret större

Hammarby var numret större än Skånela och vann med 37-25 inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

Skånela fick en drömstart i Vikingahallen och ledde med 4-0 efter knappa två minuter. Man höll ledningen stora delar av första halvlek, men efter 22 minuter var Hammarby förbi i målprotokollet och tittade inte bakåt igen. Pausledningen stannade på 20-14 för gästerna. I andra var Skånela aldrig riktigt nära även om det var en het och spännande match där veteranen Martin Dolk svarade för hela non mål i matchen för sitt Hammarby. För Skånela blev främste målskytt Gusten Montonen med sju mål.

Skånelas assisterande tränare Tim Lindqvist var inte helt nöjd med sitt lags insats. Stundtals var det bra men sista kvarten i andra och sista tio i första var dåliga perioder där Skånela blev straffade.
– Defensivt ok och spelar som vi tänkt, kampar bakåt. Men blir kanske trötta och slarvar, där är dem tunga. Vi börjar bra i andra, bränner en del lägen och blir straffade på tekniska fel och missar, analyserar Lindqvist.

Lindqvist tar i alla fall med sig att hans Skånela visar en höjd i sitt spel som bådar gott för åttondelsfinalen i Svenska Cupen.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

defacto_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

connys_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

nrh_sigtuna
ica_helsida
adhd_kommun
mp_ute_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
mp_ute_outsider
ica_outsider
kommun_adhd_outsider