sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i sista omgången – Hammarby numret större

Hammarby var numret större än Skånela och vann med 37-25 inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

Skånela fick en drömstart i Vikingahallen och ledde med 4-0 efter knappa två minuter. Man höll ledningen stora delar av första halvlek, men efter 22 minuter var Hammarby förbi i målprotokollet och tittade inte bakåt igen. Pausledningen stannade på 20-14 för gästerna. I andra var Skånela aldrig riktigt nära även om det var en het och spännande match där veteranen Martin Dolk svarade för hela non mål i matchen för sitt Hammarby. För Skånela blev främste målskytt Gusten Montonen med sju mål.

Skånelas assisterande tränare Tim Lindqvist var inte helt nöjd med sitt lags insats. Stundtals var det bra men sista kvarten i andra och sista tio i första var dåliga perioder där Skånela blev straffade.
– Defensivt ok och spelar som vi tänkt, kampar bakåt. Men blir kanske trötta och slarvar, där är dem tunga. Vi börjar bra i andra, bränner en del lägen och blir straffade på tekniska fel och missar, analyserar Lindqvist.

Lindqvist tar i alla fall med sig att hans Skånela visar en höjd i sitt spel som bådar gott för åttondelsfinalen i Svenska Cupen.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

sportlov
funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

pantamera_avc_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida
spedition_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
funkisfest_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host