centrum_panorama_hostshopping

Förlust i sista omgången – Hammarby numret större

Hammarby var numret större än Skånela och vann med 37-25 inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

Skånela fick en drömstart i Vikingahallen och ledde med 4-0 efter knappa två minuter. Man höll ledningen stora delar av första halvlek, men efter 22 minuter var Hammarby förbi i målprotokollet och tittade inte bakåt igen. Pausledningen stannade på 20-14 för gästerna. I andra var Skånela aldrig riktigt nära även om det var en het och spännande match där veteranen Martin Dolk svarade för hela non mål i matchen för sitt Hammarby. För Skånela blev främste målskytt Gusten Montonen med sju mål.

Skånelas assisterande tränare Tim Lindqvist var inte helt nöjd med sitt lags insats. Stundtals var det bra men sista kvarten i andra och sista tio i första var dåliga perioder där Skånela blev straffade.
– Defensivt ok och spelar som vi tänkt, kampar bakåt. Men blir kanske trötta och slarvar, där är dem tunga. Vi börjar bra i andra, bränner en del lägen och blir straffade på tekniska fel och missar, analyserar Lindqvist.

Lindqvist tar i alla fall med sig att hans Skånela visar en höjd i sitt spel som bådar gott för åttondelsfinalen i Svenska Cupen.

olympiska spelen i Paris

Elva olympier från Sigtuna kommun

Sport Idag invigs OS och Sigtuna kommun har faktiskt producerat hela elva olympier, den senaste var handbollsmålvakten Madeleine Gustafsson.

brobygget_2024

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

centrum_host_helsida

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.